Over

KrisDeze website werd opgericht naar aanleiding van het zoeken naar informatie over het onderwerp beleggen. Wie er aan denkt om zijn geld te beleggen merkt al gauw hoe moeilijk het wel is om alle informatie te komen die nodig is.

De behoefte naar informatie omtrent geldzaken is dan ook zeer groot. Niet alleen beleggen dus, maar ook over leningen, bankieren, enz …

Daarom zijn we als startende beleggers zelf op zoek gegaan en hebben we deze website gelanceerd die antwoorden moet geven op vragen die we zelf hebben gesteld. De bedoeling is om eerst een brede waaier aan beleggingsproducten te bespreken – zodat we goed op de hoogte zijn wat alles inhoudt – maar nadien ook effectief te gaan beleggen.

Via de site hopen we dan ook om beginnende beleggers te kunnen waarschuwen voor eventuele valkuilen, maar tegelijkertijd ook er een handig naslagwerk op nahouden.

Beleggen is niet alleen voor de rijken, het kan ook met kleinere bedragen. Dat is dan ook een eerste boodschap die we willen overbrengen naar onze lezers: iedereen met een beetje spaargeld heeft mogelijkheden om het rendement van dat spaargeld te verhogen, maar het is niet altijd even makkelijk.

De groei van Geldbeleggen.info

Hoe de site zal evolueren in de toekomst is moeilijk te voorspellen. Het enige wat we weten is dat het onze bedoeling is om handige informatie over beleggingsproducten weer te geven en nadien uit te breiden naar inhoud waarbij kan worden geleerd hoe beleggen in elkaar zit met voorbeeldcases door tips, tricks, relevante informatie en referenties mee te geven.

Overzicht van populaire rubrieken: